Twitter response:

MALA ŠKOLA

Je li moje dijete spremno za školi, zna li dovoljno, treba li znati čitati i pisati prije početka nastave, može li zadržati pažnju dovoljno dugo, kako će se snaći u novoj sredini i slično česta su pitanja koja se prije polaska u školi nameću nama roditeljima. Dijete se u školi prvi puta susreće s obvezama, s osjećajem odgovornosti, izlaže se sustavu vrednovanja i natjecanja, uz mogućnost doživljavanja neuspjeha i kritike. Osobno, iz svog osobnog iskustva, kao roditelj četvero djece, mišljenja sam kako bi svako dijete prije polaska u školu trebalo usvojiti vještine čitanja, pisanja i računanja, budući znamo koliko je naš obrazovni sustav zahtjevan, koliko traži brzo napredovanje, što nekoj djeci predstavlja itekakav problem.

Svako predškolsko dijete, prije polaska u školu,  nužno treba pomoć odrasle i obrazovane osobe koja će mu omogućiti da usvoji znanja i vještine potrebne za polazak u školu. Stoga je dužnost nas roditelja, da pravovremeno procijenimo spremnost djeteta za školu koja podrazumijeva predvještine potrebne za usvajanje čitanja, pisanja i računanja kako se eventualne poteškoće u razvoju pismenosti i računanja u školi ne bi produbile. 

Programom Male škole naš stručni kadar, logoped, psiholog i učitelj razredne nastave pripremiti će Vaše dijete da se bez nervoze, stresa i bolova u trbuhu, što bezbolnije pripremi za razdoblje koje mu dolazi, za polazak u školu.

POLAZNICI: predškolska djeca od 5 do 7 godina starosti

  • djeca predškolske dobi čiji roditelji nemaju dovoljno vremena i/ili stručnosti za samostalnu pripremu
  • djeci koja radi teškoća nisu uspjela steći znanja potrebna za upis u prvi razred
  • djeci koja trebaju duže vrijeme kako bi usvojila određene pojmove

NAČIN RADA: individualno, u paru, rad u mali grupama

KADA: tijekom cijele godine

TRAJANJE: dva puta tjedno po 60 minuta ili više prema dogovoru

CIJENA: NA UPIT ovisi o odabranom načinu rada, načinu plaćanja i intenzitetu

Cijena program uključuje sva potrebna materijalna i edukativna sredstva za rad, materijale za vježbanje kod kuće, pisane materijale za roditelje, pisano inicijalno i završno stručno mišljenje

DODATNI MATERIJALI: osigurava Obrnuta Učionica