Missing Consumer Key - Check Settings

Zašto izabrati baš nas?

Kod nas će djeca dobiti iskustvo učenja i igranja u različitom okruženju. Podučavanje uključuje maksimaliziranje motivacije djece i njihovu sposobnost usredotočavanja. Djeci je potreba najprikladnija fizička okolina za tu aktivnost. Povodeći se za tim osmislili smo moderan i funkcionalan prostor u kojem će djeca uživati u učenju, druženju, igri i zabavi.

Privatno, svatko od onih koji su imali ili još uvijek imaju malodobno dijete, susreo se barem s jednim problemom unutar obrazovnog sustava, bilo da se radi o lošim ocjenama ili pak o nedostatku njihovog vremena da se djeci adekvatno posvete kako bi s uspjehom školsku godinu priveli kraju. Navedeno i sama mogu potvrditi budući sam profesorica i majka četvero djece te znam koliko vremena i truda treba uložiti u radu s djecom kako bi jednog dana postali obrazovani ljudi. Svjesna sam da je stručna pomoć, u nekim slučajevima, i te kako potrebna.

U procesu učenja ključno je snažno vodstvo, obrazovni i stručni nastavni kadar. Učitelji, nastavnici, profesori i ostali djelatnici unutar obrazovnog sustava iznimno su važan i neizostavan dio zajednice u učenju. Nisu samo djeca ta koja trebaju biti inspirirana i motivirana. Angažman profesora i nastavnika vrlo je važan. Stručni kadar Obrnute učionice ne ograničava se samo unutar okvira nastavnog plana i programa za pojedini školski predmet. Svi oni imaju veliko radno iskustvo u različitim načinima učenja, vodeći pri tome računa prvenstveno o učenikovoj potrebi da se prilagodi zahtjevima sredine. No zapravo se radi o smionosti, hrabrosti i preuzimanju odgovornosti za svako dijete koje se uključuju u jedan od naših programa. Svi oni, kao i djeca imaju veliku količinu kreativnosti, čime otvaraju nove vidike i sebi i svojim učenicima.