Twitter response:

PRODUŽENI BORAVAK za učenike nižih razreda osnovne škole

Živimo u vremenu u kojem roditelji imaju sve više i više obveza. Jedno od najvažnijih pitanja s kojim se susreću pri polasku u školu je kamo sigurno smjestiti dijete dok je ono na poslu. Što napraviti i kako se organizirati da ne bude sam kod kuće? Kako da na vrijeme napravi domaću zadaću, pročita lektiru, napravi plakat ili prezentaciju, nauči gradivo i slično?

Danas užurbani, te nerijetko i stresan način života i rada nama roditeljima ne ostavlja puno ni prostora ni vremena za adekvatno druženje s vlastitom djecom, a kamoli na obrazovni rad s njima. Odlaskom iz kuće u ranim jutarnjim satima i dolaskom u kasnim večernjim satima teško da će bilo tko od nas, uz ostale kućanske obveze koje nas čekaju, s veseljem i voljom sjesti za stol i raditi sa svojim djetetom. 

Naš je cilj pomoći roditeljima te im za njihovu djecu osigurati sigurno mjesto prije i/ili poslije škole. Kod  nas će Vaša djeca napraviti sve svoje obaveze i kod kuće neće morati ništa. Nakon izvršavanja svih školskih obveza organiziramo niz edukativnih i zabavnih radionica kroz igru i druženje.

Roditelji nas u svako doba mogu nazvati i podijeliti s nama svoje nedoumice i brige. Naš zadatak je biti u stalnom kontaktu s Vama i pratiti učenikove ocjene kako bismo se bolje i uspješnije organizirali.

Garantiramo vam da će sve školske obveze djeteta biti izvršene. Osim toga pomoći ćemo mu:

  • u izradi plana učenja
  • usmjeravat ćemo djetetovu pažnju i poboljšati koncentraciju
  • pomoći ćemo mu da nauči «kako učiti» te da prati svoj rad i provjerava ishode učenja

POLAZNICI: učenici nižih razreda osnovne škole

NAČIN RADA: rad u malim grupama, do 10 učenika maksimalno

KADA: svakodnevno radnim danom

  • kada nastavu imaju popodne djeca dolaze prije škole
  • kada nastavu imaju ujutro, djeca dolaze poslije škole

TRAJANJE: tri sata (prema dogovoru i dulje)

ŠTO RADE: uz pomoć i nadzor učitelja razredne nastave, pišu domaću zadaću i rješavaju ostale školske obveze, pripremaju se za testove, čitaju i obrađuju lektiru, ponavljaju gradivo, druže se i zabavljaju. Djecu se potiče na samostalni rad i kreativno promišljanje.

DODATNE OPCIJE: PRIJEVOZ DJECE OD ŠKOLE DO OBRNUTE UČIONICE I OBRATNO

POLAZNICI SVAKODNEVNO IMAJU OSIGURANE ZDRAVE NAPITKE I VOĆE

CIJENA: NA UPIT – ovisno o odabranom paketu – U Obrnutu učionicu djeca mogu dolaziti dvaput, triput tjedno ili kroz čitav tjedan.

Cijena program uključuje sva potrebna materijalna i edukativna sredstva za rad

DODATNI MATERIJALI: Osigurava Obrnuta učionica